Skip to content
Photo2Video Archive
ОсобливостіЦіниПосібникиПідтримка
uk
  • English
  • English (Australia)
  • English (Canada)
  • English (UK)
  • বাংলা
  • Català
  • Hrvatski
  • Français (Canada)
  • ગુજરાતી
  • ಕನ್ನಡ
  • മലയാളം
  • मराठी
  • ଓଡ଼ିଆ
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Português (Portugal)
  • Slovenčina
  • Slovenščina
  • Español (México)
  • தமிழ்
  • తెలుగు
  • اردو
  • العربية
  • Čeština
  • Dansk
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • עברית
  • हिन्दी
  • Magyar
  • Indonesia
  • Italiano
  • 日本語
  • 한국어
  • Melayu
  • Nederlands
  • Norsk
  • Polski
  • Português
  • Română
  • Русский
  • Svenska
  • ไทย
  • Türkçe
  • Українська
  • Tiếng Việt
  • 简体中文
  • 繁體中文
Завантажити вApp Store

9 October 2026

Політика конфіденційності

Що обробляє додаток

Photo2Video Archive зчитує вибрані вами фото з бібліотеки Photos, аналізує їх на пристрої, щоб створити оглядові групи, кодує їх у архівне відео і зберігає це відео назад у Photos. Пакет архіву з оригінальними файлами, маніфестом і закодованим відео зберігається в папці додатка на вашому пристрої.

Додаток не має облікового запису і не збирає особисті дані.

Платне завантаження та перехід версій

Платне завантаження без підписки. Apple обробляє платежі; ми не отримуємо дані вашої картки.

Старі версії з рекламою

Ранні збірки могли використовувати Google AdMob для реклами. Провайдер обробляв ідентифікатори реклами, приблизне місцезнаходження за IP та сигнали використання. Ця активність відокремлена від обробки фото на пристрої. Версія 1.1.4 і новіші не містять реклами.

Обробка фото та iCloud

Ми не завантажуємо ваші фото, скріншоти чи розпізнаний текст на сервери. Apple Photos і iCloud можуть передавати файли відповідно до ваших налаштувань. Резервна копія важливих файлів рекомендується.

Доступ до Photos

Додаток запитує доступ до Photos для зчитування вибраних фото, збереження архівного відео, відновлення кадрів і видалення оригіналів після вашого підтвердження. Видалення завжди проходить через системний лист Photos, а видалені елементи зберігаються у Нещодавно видалених протягом тридцяти днів. Підтримується обмежений доступ.

Додаток показує тільки фото, збережені на пристрої; оригінали з iCloud не завантажуються.

Ваш контроль

Змініть або відкличте доступ до Photos у Налаштуваннях. Залишайте або видаляйте оригінали при кожному архівуванні; відновлюйте кадри будь-коли. Видалення додатка видаляє його архівні пакети; архівні відео у Photos залишаються.

Контакти

Питання про конфіденційність — office@arte-soft.com. Додаток опубліковано Arte Soft EOOD.

Розроблено Arte Soft

КонфіденційністьУмовиПосібникиПідтримка

© 2026 Arte Soft EOOD. Всі права захищено.