9 October 2026
ପ୍ରାଇଭେସୀ ନୀତି
ଆପ୍ଲିକେସନ୍ କ'ଣ ପ୍ରକ୍ରିୟା କରେ
Photo2Video Archive ଆପଣଙ୍କର Photos libraryରୁ ଚୟିତ ଫୋଟୋକୁ ପଢେ, ଡିଭାଇସରେ ବିଶ୍ଳେଷଣ କରେ ରିଭ୍ୟୁ ସ୍ଟ୍ୟାକ୍ସ ତିଆରି କରିବା ପାଇଁ, ସେମାନଙ୍କୁ archive ଭିଡିଓରେ କୋଡିଂ କରେ, ଏବଂ ସେଇ ଭିଡିଓକୁ Photosରେ ସଂରକ୍ଷିତ କରେ। ସଂରକ୍ଷଣ packageରେ ମୂଳ ଫାଇଲ୍ଗୁଡିକ, manifest ଏବଂ କୋଡିତ ଭିଡିଓ ଅଛି, ଯାହା ଆପ୍ର ନିଜ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଡକ୍ୟୁମେଣ୍ଟ୍ସ ଫୋଲ୍ଡର୍ ରେ ରହିଥାଏ।
ଆପ୍ଲିକେସନର କୌଣସି ଆକାଉଣ୍ଟ ନାହିଁ ଏବଂ କୌଣସି ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ସୂଚନା ସଂଗ୍ରହ କରେ ନାହିଁ।
ପେଡ଼ ଡାଉନଲୋଡ୍ ଏବଂ ସଂସ୍କରଣ ପରିବର୍ତ୍ତନ
ପେଡ଼ ଡାଉନଲୋଡ୍, କୌଣସି ସବସ୍କ୍ରିପ୍ସନ୍ ନାହିଁ। Apple ଦେୟ ସଂଚାଳନା କରେ; ଆମେ ଆପଣଙ୍କର କାର୍ଡ ବିବରଣୀ ପାଇଁ ପ୍ରବେଶ ନାହିଁ।
ପୁରୁଣା ବିଲ୍ଡ୍ଗୁଡ଼ିକରେ ବିଜ୍ଞାପନ
ପୂର୍ବ ସଂସ୍କରଣଗୁଡ଼ିକ Google AdMob ବ୍ୟବହାର କରି ବିଜ୍ଞାପନ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଛି। ସେହି ପ୍ରଦାତା ବିଜ୍ଞାପନ ସନ୍ଦର୍ଭ ଚିହ୍ନ, IP ଠିକଣାରୁ ନିର୍ଗତ ପ୍ରାୟସ୍ଚିତି ଅବସ୍ଥିତି ଓ ବ୍ୟବହାର ସଙ୍କେତ ପ୍ରକ୍ରିୟା କରିପାରେ। ଏହା ଡିଭାଇସ୍ ଉପରେ ଫୋଟୋ କାର୍ଯ୍ୟ ପାଇଁ ଅଲଗା। ସଂସ୍କରଣ 1.1.4 ଏବଂ ପରବର୍ତ୍ତୀ ସଂସ୍କରଣଗୁଡ଼ିକରେ କୌଣସି ବିଜ୍ଞାପନ ନାହିଁ।
ଫୋଟୋ ପ୍ରକ୍ରିୟାକରଣ ଏବଂ iCloud
ଆମେ ଆପଣଙ୍କର ଫୋଟୋ, ସ୍କ୍ରିନଶଟ୍ କିମ୍ବା ପରିଚିତ ଟେକ୍ଷ୍ଟ କୌଣସି ସର୍ଭରକୁ ଅପଲୋଡ୍ କରୁନାହିଁ। Apple Photos ଏବଂ iCloud ବ୍ୟବହାର ପ୍ରକାର ଅନୁସାରେ ଫାଇଲ୍ ସଞ୍ଚାଳନ କରନ୍ତି। ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ କିଛି ହଟାଇବା ପୂର୍ବରୁ ଏକ ଅଲଗା ବ୍ୟାକଅପ୍ ରଖନ୍ତୁ।
Photos ପ୍ରବେଶ
ଆପ୍ Photos ପ୍ରବେଶ ପାଇଁ ଅନୁରୋଧ କରେ, ଯାହା ଆପଣଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଚୟିତ ଫୋଟୋଗୁଡିକୁ ପଢିବା, archive ଭିଡିଓ ସଂରକ୍ଷିତ କରିବା, ଫ୍ରେମ୍ ପୁନଃସ୍ଥାପନ କରିବା, ଏବଂ ଆପଣ ସୂଚୀତ କରିବା ପରେ originals ଡିଲିଟ୍ କରିବାକୁ ସମର୍ଥନ କରିଥାଏ। ଡିଲିଟ୍ Photos ସିଷ୍ଟମ୍ ଶିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ହୁଏ, ଏବଂ ଡିଲିଟ୍ ହୋଇଥିବା ଆଇଟମଗୁଡିକ 30 ଦିନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ Recently Deleted ରେ ରହିଥାଏ। ସୀମିତ ପ୍ରବେଶ ସମର୍ଥିତ।
ଆପ୍ କେବଳ ଡିଭାଇସ୍ ଉପରେ ସଂରକ୍ଷିତ ଫୋଟୋଗୁଡିକୁ ତାଲିକା କରେ; ସେ iCloudରୁ ମୂଲ ଡାଉନଲୋଡ୍ କରେ ନାହିଁ।
ଆପଣଙ୍କର ନିୟନ୍ତ୍ରଣ
Settingsରେ Photos ପ୍ରବେଶ ବଦଳାନ୍ତୁ କିମ୍ବା ବାତିଲ୍ କରନ୍ତୁ। ପ୍ରତ୍ୟେକ archiveରେ originals ରଖନ୍ତୁ କିମ୍ବା ଡିଲିଟ୍ କରନ୍ତୁ; ଯେତେବେଳେ ଚାହାଁନ୍ତି ଫ୍ରେମ୍ restore କରନ୍ତୁ। ଆପ୍ ବିଲୋପ କଲେ archive packageମାନେ ଡିଲିଟ୍ ହୋଇଯିବ; Photosରେ ଥିବା archive ଭିଡିଓ ସେହିଥିରେ ରହିଥାଏ।
ସମ୍ପର୍କ କରନ୍ତୁ
ପ୍ରାଇଭେସୀ ପ୍ରଶ୍ନ ପାଇଁ office@arte-soft.com କୁ ଇମେଲ୍ କରନ୍ତୁ। ଏହି ଆପ୍ଲିକେସନ୍ Arte Soft EOOD ଦ୍ୱାରା ପ୍ରକାଶିତ।