Skip to content
Photo2Video Archive
FunkcieCenníkNávodyPodpora
sk
  • English
  • English (Australia)
  • English (Canada)
  • English (UK)
  • বাংলা
  • Català
  • Hrvatski
  • Français (Canada)
  • ગુજરાતી
  • ಕನ್ನಡ
  • മലയാളം
  • मराठी
  • ଓଡ଼ିଆ
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Português (Portugal)
  • Slovenčina
  • Slovenščina
  • Español (México)
  • தமிழ்
  • తెలుగు
  • اردو
  • العربية
  • Čeština
  • Dansk
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • עברית
  • हिन्दी
  • Magyar
  • Indonesia
  • Italiano
  • 日本語
  • 한국어
  • Melayu
  • Nederlands
  • Norsk
  • Polski
  • Português
  • Română
  • Русский
  • Svenska
  • ไทย
  • Türkçe
  • Українська
  • Tiếng Việt
  • 简体中文
  • 繁體中文
Stiahnuť naApp Store

9 October 2026

Pravidlá ochrany osobných údajov

Čo aplikácia spracováva

Photo2Video Archive číta vybrané fotky z Photos knižnice, analyzuje ich v zariadení na vytvorenie zoskupení na prehliadanie, zakóduje ich do archívneho videa a uloží späť do Photos. Archívny balík s originálmi, manifestom a zakódovaným videom je uložený v zložke dokumentov aplikácie vo vašom zariadení.

Aplikácia nemá žiadny účet a nezbiera vlastné osobné údaje.

Platené stiahnutie a prechod z verzií

Platené stiahnutie bez predplatného. Platbu spravuje Apple, my nevidíme vaše údaje kreditnej karty.

Staršie verzie s reklamami

Skoršie verzie mohli používať Google AdMob na reklamu, ktorá mohla spracovávať reklamnú identifikáciu, približnú polohu podľa IP a signály používania. Táto staršia činnosť je oddelená od spracovania fotiek lokálne v zariadení. Verzia 1.1.4 a novšie neobsahujú reklamy.

Spracovanie fotiek a iCloud

Vaše fotky, screenshoty a rozpoznaný text sa nenahrávajú na naše servery. Apple Photos a iCloud spravujú prenosy podľa vašich nastavení. Pred mazanim dôležitých vecí si urobte samostatnú zálohu.

Prístup k Photos

Aplikácia žiada prístup k Photos na čítanie vybraných fotiek, ukladanie archívneho videa, obnovu snímok a mazanie originálov po vašom potvrdení. Mazanie prebieha cez systémový Photos list a vymazané zostávajú v Nedávno vymazaných 30 dní. Podporuje obmedzený prístup.

Aplikácia zobrazuje len foto uložené lokálne; originály z iCloudu nesťahuje.

Vaša kontrola

Zmeňte alebo odvolajte prístup k Photos v Nastaveniach. Ponechajte alebo vymažte originály pri každom archíve, obnovujte snímky kedykoľvek. Vymazanie aplikácie odstráni jej archívne balíky, archívne videá v Photos zostanú.

Kontakt

Otázky o súkromí na office@arte-soft.com. Aplikáciu vydáva Arte Soft EOOD.

Vytvorené Arte Soft

Ochrana osobných údajovPodmienkyNávodyPodpora

© 2026 Arte Soft EOOD. Všetky práva vyhradené.